Vergund project op toplocatie te Deinze
Interessante, strategische locatie te huur/te koop.

Prachtig project op een strategische toplocatie te Deinze met groeiperspectieven.

Deinze, het land van Nevele, hoofdplaats van de Oost-Vlaamse Leiestreek, met 43.000 inwoners, is een stad in volle bloei. Diverse stadsontwikkelingsprojecten (Deinze2020) wakkeren de koopattractie aan.

Dit project is gelegen in de kleine periferie, op het nieuw aangelegd kruispunt aan Driespoort Shopping, vlakbij de afrit E17 (Kortrijk-Gent- en langs de belangrijkste ontsluitingsweg van de stad. Het project bevindt zich op drie minuten wandelafstand van het station met een dagelijkse passage van 2.000 reizigers.

  • Oppervlakte terrein: 3.201 m²
  • Breedte terrein: +/- 64 meter

Huidige situatie:

Het bestaande gebouw heeft een breedte van 50 meter op een diepte van 15 meter, en bestaat heden uit drie bouwlagen (dus 3 x 750 m²). Op de eerste verdieping is er op dit moment een ingericht appartement.

Langs de achterzijde is er een bijkomend, apart gebouw, van 48,30 meter breed op 7,00 meter diep, met een hoogte van 3,00 meter en plat dak. Dit is momenteel ingedeeld als 16 garages, maar kan ook gebruikt worden als magazijn of bijgebouw.

Er is ruimte op het terrein voor +/- 70 parkeerplaatsen.

Wat betreft conversie van het gebouw, zijn er drie mogelijkheden: 

1. Het huidige gebouw kan worden behouden en opgefrist. De renders hieronder geven een idee van hoe het gebouw er na een beperkte gevelrenovatie (met cover) eruit kan zien. Het gebouw kan worden gebruikt als handelsruimte en/of kantoren, met eventueel behoud van het appartement op de eerste verdieping. Er is een bestaande socio-economische vergunning voor 2.250 m². Het gebouw kan moduleerbaar ingericht worden, volgens de noden van de gebruiker(s).

2. Het gelijkvloers kan achteraan met 5 meter in de diepte uitgebreid worden, tot 1.000 m². Vergunning hiervoor is aanwezig. Zo wordt de beschikbare oppervlakte vergroot.

3. Er is een vergunning aanwezig om het gebouw op te trekken in de hoogte (te vergelijken met het naastgelegen witte gebouw). Op die manier komt er op het gelijkvloers een handelsruimte (of kantoren) van 1.000 m², en een tussenniveau van 750 m².
Daarboven komen dan 3 bouwlagen met 16 appartementen. De vergunning hiervoor werd toegekend. Achteraan zijn reeds 16 garages aanwezig.

kantoren-handelsruimte-huren-deinze

Foto’s