De Goaverse Statie
Residentie Van Simaey: een zeldzame parel om te wonen en werken in de Vlaamse Ardennen

Zelden was een herbestemmingsproject van een industriële site naar een woon-werkproject zo uniek als dat van Residentie Voeders Van Simaey in Gavere, Oost-Vlaanderen.

​De oude fabriek wordt grotendeels afgebroken en worden 20 mooie, grote appartementen en woningen vlak aan het station. Onderaan wordt ook een handelsruimte voorzien van 850m²; ideaal voor een stijlvolle winkel of een kantoor op een zeer visibele, bijzondere locatie.

 

​De visie van de nieuwe eigenaar de Goaverse Statie bvba, gepassioneerd door vakkundige renovatie en conversie van oude industriële panden, is uniek.

 

​Het resterend deel van de fabriek – de befaamde silotoren – wordt volledig geïntegreerd in de moderne, ruime wooneenheden. Dat maakt dat er een sublieme combinatie van industrieel erfgoed met nieuwe woonstijlen zal ontstaan. De silotoren die jarenlang fungeerde als symbool van landbouw en veevoederindustrie voor Gavere en omgeving, wordt in het nieuwe project een landmark direct zichtbaar van op grote afstand aan de inkom van Gavere.

 

​De unieke locatie aan het station, de maximale bereikbaarheid en parkeerruimte creëren een zeldzame parel om te wonen en werken in de Vlaamse Ardennen.

Meer info: www.residentievansimaey.be

residentie-van-simaey-gavere

Foto’s